VFM bowling (23. únor 2009)

posted in: Z akcí | 0

V pondělí 23.února 2009 začaly jarní prázdniny. Jak je zahájit? Co třeba takovým bowlingem? Tento nápad se vcelku ujal, a tak v čase 13:15 vyrazila od kostela 4 auta do bzeneckého Excaliburu. Složení hráčů bylo velmi pestré: VFMáci, šílenci, náš otec Josef, kluci a holky všeho věku a nakonec… VIP invalida se svými „bodyguardkami“. Koulení mohlo začít.

Tu nastal nelítostný boj koulí a kuželek. V rukou šťastných hráčů dosáhly koule velkého vítězství, když rozprášily dav kuželek natotata a nad hlavami se nesl triumfální nápis STRIKE. V opačném případě zahnaly kuželky útočící kouli do postranního žlábku, přičemž se nad hlavou nešťastného bowlaře objevil výsměšný nápis GUTTER BALL. Šťastnější hráči někdy nahráli i hodně přes 100 bodů a stali se opravdovým postrachem kuželek, ti méně šťastní sice kuželkám podlehli, nicméně jim slíbili tvrdou odvetu.

Ať už se nám dařilo nebo ne, na bowlingovém kolbišti se nám líbilo a při koulení jsme si užili hodně legrace. (někteří se bavili i při cestě domů – zasvěcení pochopí).

Ziky 🙂

Subscribe
Upozornit na
guest

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments