Děkanátní bowling

posted in: Z akcí | 0

24. říjen

Vyslala jsem elitní tým, Riči, Mirek, Kája, Ziky a Johny, do dalšího děkanátního zápolení. Nasedli do auta a frčeli vstříc sportovním a jiným zážitkům.

Na mě už houkala mašinka, která mě dovezla do Bzence, a pak jsem rychlým krokem šla

k bowlingové hale.

Sešlo se docela hodně týmů a já nestíhla ani zdravit všecky známé tváře. Podpořit svůj tým

a hlavně se pozdravit s kamarády, proto jsem přijela! Nejdůležitější bylo samozřejmě podpořit znorovský tým! Ze začátku se jim moc nedařilo, ale pak v další sérii to parádně rozjeli.

Všechny týmy se snažily a výsledek byl proto těsný. Ale nešlo přece jen o to vyhrát, ale o zábavu. O tu jsme se postarali s využitím všech prostředků, které bowlingová hala nabízí. A také jsem přivezla k dispozici různé deskové hry.

A jak to vlastně celé skončilo? Nikdo rozhodně neodešel s prázdnou a i znorovský tým dostal se mezi první tři místa (teda pokud se nepletu). Dostali poukázku na další hru a k tomu něco sladkého. A ani letos se nepodařilo pokořit nejlepšího hráče – stal se jím opět Miroslav Pátek. Ale můžu podotknout, že ani já jsem z toho nevyšla (jako neaktivní účastník) naprázdno. Plná zážitků a dojmů jsem nasedla s děckama do auta a odjela směr Znorovy.

Na další akční akci se s vámi těší „kouč“ Jaňa Petruchová. Hodně zdaru!

Subscribe
Upozornit na
guest

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments