Paintball – (29. říjen 2010)

posted in: Z akcí | 0

A je to opět tady, rok nám uběhl jako voda a nastaly nám opět podzimní prázdniny a čas druhého klání v paintballe. Letos to bylo jiné. Nehráli jsme proti sobě, ale pozvali jsme si kluky z Buchlovic a Hroznové Lhoty. Letos se hrálo o čest, ale řekli jsme si že, příští klání bude okořeněné i nějakou tou cenou.

Ale jak to vlastně probíhalo. Obsadili jsme auta a vyrazili směr Hodonín-Pánov.

Po příjezdu na bojiště jsme se převlekli a šlo se natvrdo bojovat. První hra, jak už to bývá zvykem, byla dost rychlá, neshodli jsme se, a tak jsme dostali na frak.

Další hry byly dost vyrovnané. Hráli sme jak v zákopech, tak i v hradech, a byla škoda, že na hrady jsme přišli až ke konci, protože to byly nejlepší hry. Naše hra se blížila ke konci, byla to velká kamarádská pařba. Nakonec jsme šli na pneumatiky a vystříleli jsme kuličky, co nám zůstaly.

Na závěr jsme se vyfotili, kde jinde než na pneumatikách. Hodinky nám začaly ukazovat skoro poledne, a tak jsme se my i naši kamarádi začali ubírat k pokladně, kde jsme jim udělali dobrou tržbu. Zážitky máme opět schované a nikdy na ně nezapomeneme.

A věřte tomu, že za rok pojedeme zase.

Mira Pátek

Subscribe
Upozornit na
guest

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments