Festival mladších shol (30. listopad 2008)

posted in: Z akcí | 0

Už nějaký pátek se scházely znorovské děti pod vedení Marušky Kuryviálové, aby trénovaly hlasy a písničky na blížící se soutěž.

Tentokrát se mělo vše odehrát v Tvarožné Lhotě. Přípravný tým se tedy vydal o něco dřív na místo činu, aby navodil pro zpívající děti i hosty tu správnou atmosféru.

Sál se pomalu zaplňoval, schol z děkanátu se sjelo opravdu hodně. Měli jsme se tedy na co těšit. Shlédli a poslechli jsme si scholy nejmenších i o něco starších. Porota to měla opravdu těžké, pro koho se rozhodnout. Hlavní prioritou této soutěže byl sice zpěv, ale myslím, že někteří malí zpěváci oslnili i originálními oblečky nebo rozmanitými nástroji.

Bylo to odpoledne opravdu příjemně strávené, byly zde k dispozici i výtvarné dílničky, kde se děti mohly vyřádit, něco pěkného si vytvořit a mít tak památku na tento den.

Celým festivalem nás provázeli Luďa ze Znorov a Katka z Kozojídek. Děti měly za úkol je svým zpěvem potěšit a to se jim suprově povedlo.

Závěrem už jen přišlo vyhodnocení, poděkování, a jelikož naše milá porota byla stoprocentně hudebně nadaná, nezbývalo jí než zakončit festival nějakou písní. Porota to pořádně rozjela, takže jsme si i všichni zatancovali.

Ale odpoledne tak ještě úplně nekončilo. Překvapením pro děti bylo přichystané divadlo. Všechno se nakonec povedlo, děti nás svým zpěvem zahřály u srdíčka a snad nás potěší i příště.

Jaňa 🙂

Subscribe
Upozornit na
guest

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments