Modlitba za světové dny mládeže v Madridu

posted in: Články | 0

Modlitba za Světové dny mládeže v Madridu

Příteli a Pane náš, Ježíši Kriste,

jak jsi veliký!

Svými slovy a činy jsi nám zjevil, kdo je Bůh, tvůj Otec a Otec nás všech, a kdo jsi ty: náš Spasitel. Voláš nás, abychom byli s tebou.

Chceme tě následovat kamkoliv půjdeš. Vzdáváme ti díky za tvé vtělení; jsi Věčný Syn Boha, ale ponížil ses a stal ses člověkem. Vzdáváme ti díky za tvou smrt a zmrtvýchvstání; byl jsi poslušný vůli svého Otce až do konce, a proto jsi Pán všech a všeho. Vzdáváme ti díky, protože v Eucharistii jsi zůstal s námi; tvá Přítomnost, tvá Oběť, tvá Hostina nás vždy zvou, abychom byli spojeni s tebou. Voláš nás, abychom s tebou spolupracovali. Chceme jít tam, kam nás pošleš zvěstovat tvoje Jméno, uzdravovat ve tvém Jménu, doprovázet naše bratry k tobě.

Dej nám svého Svatého Ducha, aby nás osvítil a posílil. Panna Maria, Matka, kterou jsi nám dal na kříži, nás stále povzbuzuje, abychom dělali, cokoliv nám řekneš. Ty jsi život. Ať naše mysl, naše láska a naše skutky jsou v tobě zakořeněny! Ty jsi naše skála. Ať víra v tebe je pevným základem celého našeho života!

Prosíme tě za papeže Benedikta XVI., za biskupy a za všechny, kteří připravují Světové dny mládeže v Madridu. Prosíme tě za naše rodiny a přátele, a zvláště za mladé lidi, aby tě poznali při tomto setkání díky radostnému a pevnému svědectví víry.

Subscribe
Upozornit na
guest

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments