Děk. ples v MP

posted in: Z akcí | 0

Plesová sezona je v plném proudu a nabídka je v tomto krátkém mezidobí velmi široká a lákavá. Animátoři našeho veselského děkanátu pro nás každoročně připravují ples, tak jsme přijali právě tuto nabídku. Téma se neslo v duchu 20-30.let, tak jsme se podle toho dali do gala a vyrazili do Moravského Písku.
A příjezd na místo činu nám málem vyrazil dech. Připadáte si jako v jiné době, kolem krásné dámy a elegantní pánové. Kolem uší zní líbezná hudba od DJ, je přímo stylová a už nás vybízí k tanci. Parket se pomalu plní, ale za pár okamžiků už se plní holkami s připraveným předtančením. Nakonec ani animátoři se nenechali zahanbit a předvedli nám, že tvrdě trénovali a měli pro nás překvapení v podobně zábavného „tanečního“ vystoupení.
O zábavu rozhodně nebylo nouze! A kdo ví, co k správnému plesu patří? Ano, tombola! A že ceny byli opravdu kvalitní (kopa koňského hnoje, hrobařova lopata,…), to byli ceny k nezaplacení. A že každý nevyhrál…snad nevadí.
Na začátku nám otec Martin požehnal zdárný průběh plesu, a myslím že nezbývá než souhlasit, že tomu i tak skutečně bylo.
Děkujeme všem zůčastněným, organizátorům, pomocníkům… za krásnou plesovou atmosféru!

Fotky z plesu zde: http://fotodekanat.rajce.idnes.cz/Dekanatni_ples_2013/

Subscribe
Upozornit na
guest

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments